En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı seçer dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Bu kapılar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin durum simultane bapnın kabil olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya haklı birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çaldatmaışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar Yangın Kapısı ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Şirketimiz ile kurduğunuz ihtimam ilişkisi kapsamında, lazım sayısal ortam ve bildirişim araçları üzerinden, gerekse doğrudan paylaşacağınız zatî verilerinizin hizmetlenmesi ve 6698 Nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ve dayalı legal mevzuatın gereklerinin yerine getirilmesi bakımından veri sorumlusunun kimliği aşağıdaki gibidir:

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page